Stap 1: Kennismaking

In een uitgebreid persoonlijk gesprek wordt besproken wat je plannen en wensen zijn. Dit kan gewoon bij u thuis, telefonisch of via communicatiemiddelen als Zoom oid. Met behulp van een uitgebreide checklist komen onderwerpen aan bod zoals ,wie is je doelgroep, wat spreekt jou aan of juist niet. Ook de indeling van de site, uiterste implementatie datum en manier van hosting zal besproken worden. En “last but not least” hebben we beide een “klik”.

Stap 2: Analyse/Moodboard

Voordat ik aan de bouw ga beginnen maak ik eerst een zogenaamde mockup voor mijn klant. Dit is eigenlijk een schets van een mogelijk eindresultaat. Dit is mijn intepretatie van jouw wensen en ideeën die we hebben besproken tijdens het kennismakingsgesprek. Als jij akkoord bent met deze mockup, hebben we een tastbaar product wat de leidraad is voor de ontwikkeling van jouw website.

Stap 3: Offerte

Na de accordering van de moodboard, stuur ik je een offerte. Hierin staat een gespecificeerde prijsopgave van de verschillende onderdelen, en geef ik aan wat je van mij kunt verwachten. Deze offerte ontvang u meestal binnen 24 uur. Wanneer u akkoord bent met mijn offerte zal ik aan het project beginnen. Mochten uw wensen tijdens de ontwikkeling van de website veranderen ten opzichte van deze offerte dan hoort u duidelijk van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Hiermee voorkomen we verrassingen achteraf.

Stap 4: Planning

Van de onderdelen uit de offerte maak ik vervolgens items aan voor een gedegen planning. Ik zal u vervolgens via een e-mail uitnodigen voor de planning-site, zodat u altijd de voortgang van het project kunt inzien.

Stap 5: Ontwikkeling

In deze fase ga ik aan de ontwikkeling van de opdracht beginnen. Eventueel ontvang ik van u de grafische materialen zoals uw logo, eventuele foto’s en andere relevante content. Als ik klaar ben met de ontwikkeling zal ik de opdracht opleveren in een testdomein of testmodus. Op deze manier heeft u de gelegenheid om de opdracht goed door te testen.

Stap 6: Oplevering

Na de testfase lever ik de website definitief op en zet ik de laatste puntjes op de “i”. Mijn doel is altijd om er voor te zorgen dat u zo veel mogelijk zelf de content van uw website kunt onderhouden. Is dit uiteindelijk toch te lastig voor u, of het kost u te veel tijd. Geen probleem. In dat geval kunt u altijd nog bij mij een strippenkaart aanschaffen. In dat geval neem ik u deze zorgen uit handen. Wel zo makkelijk!


Helpdesk : klik hier 
KvK Amsterdam 54607752 
BTW nr: NL001317316B54
eMail: info@it-online.nl