Webdesign

Gebruiksvriendelijke websites voor de beste ervaring

Online succes begint bij een goede basis: doordacht webdesign. De internetter is ongeduldig en eist een gebruiksvriendelijke ervaring op internet. Websites die niet snel, duidelijk of intuïtief genoeg zijn, verliezen de aandacht – en dus potentiële klanten.

Een ieder die bovenstaande vraag positief beantwoord, is bij De Webmakers webdesign Gorinchem aan het juiste adres. Wij ontwerpen namelijk gebruiksvriendelijke websites voor de beste ervaring.


Responsive website ontwerp op basis van Mobile-first

Hoge kwaliteit, op maat gemaakt

IT-Online maakt samen met de klant het schriftelijk ontwerp voor de website. Hierin stellen wij twee belangrijke factoren centraal, namelijk de wensen en behoeften van onze klanten en hun doelgroep en het UX design. 

Tijdens een kennismakingsgesprek zullen de wensen en behoeften van de klant besproken worden waarna IT-Online zullen beoordelen in hoeverre de wensen haalbaar zijn om te verwerken in de website. Door de jarenlange ervaring van de experts kunnen zij een uitstekende inschatting maken over de haalbaarheid van deze wensen. Ook kunnen zij suggesties doen om de wensen mogelijk in een andere vorm te verwerken op de website zodat deze wel terug zullen komen.

Daarnaast zal er tijdens de ontwerpfase door IT-Online rekening worden gehouden met het gebruiksgemak van de website, ook wel UX design (User Experience). Het wordt namelijk steeds belangrijker dat een website gebruiksvriendelijk is; uiteraard kunnen IT-Online hier niet in achterblijven. 

Aan de hand van deze factoren wordt een ontwerp gemaakt voor de beoogde website. Om de voortgang van de website bij te houden kan het nieuwe ontwerp van de website live bekeken worden. Hier kunnen uiteraard nog aanpassingen aan worden gedaan zodat de website nog beter aansluit bij jouw wensen.


Bouwen door middel van programmeren

Laat ons het technische deel doen.

Nu het ontwerp goedgekeurd is door de klant, kan IT-Online beginnen met de ontwikkeling van de website. Allereerst wordt het ontwerp omgezet naar een code. Hieruit kan de gehele website opgebouwd worden. 

Vervolgens begint IT-Online met het maken van herbruikbare content-blokken. Na het aanmaken hiervan is het ontwerp van de website volledig waarna deze opgeleverd wordt aan de klant. De klant krijgt dan de mogelijkheid om nog aanpassingen te doen en om de website verder te vullen met content. Er is echter ook een mogelijkheid dat de content wordt gevuld door IT-Online. 

Zodra de klant akkoord is met de website en alle content gevuld is, wordt de website live gezet. De website is vanaf dat moment beschikbaar voor bezoekers.


Helpdesk : klik hier 
KvK Amsterdam 54607752 
BTW nr: NL001317316B54
eMail: info@it-online.nl