Waar u op moet letten bij een webhosting provider

Laten we alles wat we tot nu toe hebben geleerd samenvatten met twee punten:

Een webhost is hoe en waar uw website leeft

Zonder een plek om te wonen, kan uw website niet bestaan

Daarom heeft u webhosting nodig als u een eigen website wilt hebben. Laten we dus verder gaan en praten over waar u op moet letten bij een webhosting provider.

Uptime

Uptime moet cruciaal zijn bij uw beslissing. Het is een kwestie van betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van uw website voor uw klanten. Geen enkele host kan 100% uptime garanderen omdat u het onvoorziene niet kunt garanderen; een uptime van 99% is echter typisch.

Ondersteuning

Goede hosting loopt op rolletjes, maar er zullen momenten zijn dat je om wat hulp moet vragen. Een webhost die bereid is om de telefoon op te nemen en snel e-mails en support tickets te beantwoorden, is van onschatbare waarde voor uw bedrijf.

cPanel Configuratiescherm

cPanel zet alles wat je nodig hebt om je website te beheren op één plek. U hoeft het misschien maar één of twee keer per maand te gebruiken, maar als u dat doet, zult u er blij mee zijn omdat u uw bestanden, e-mail en domeinen kunt beheren met snelkoppelingen.

Gratis back-ups

Hoewel veel webhosts automatisch back-ups maken, bieden sommigen de service niet gratis aan. Back-ups zijn belangrijk omdat ze uw website kunnen herstellen naar een vorige versie als er iets misgaat.

Installatie met één klik

Of u nu van plan bent één website of een kleine reeks daarvan te lanceren, installatie met één klik is handig omdat u hiermee een CMS zoals WordPress kunt installeren zonder zelf databases te hoeven maken. Het proces is geautomatiseerd.

Schaalbaarheid

Als we schaalbaarheid noemen, bedoelen we uw vermogen om uw hosting plan te upgraden en te downgraden om aan uw vereisten te voldoen. Uw vereisten kunnen op elk moment veranderen, dus het is best handig als uw webhost een balletje zal slaan.

Er zijn tal van mogelijkheden voor webhosting, maar het is van cruciaal belang voor de toekomst van uw site dat u uw behoeften begrijpt en hosts vergelijkt om de juiste keuze te maken.

Als u van plan bent een website te starten of over te dragen, heeft u een kwaliteits-webhost nodig die de tools en ondersteuning biedt die u nodig heeft. Vraag het aan IT-Online.nl

Wij hebben goede ervaringen met neostrada, Yourhosting en mijn.host.

Volgend artikel: 

Helpdesk : klik hier 
KvK Amsterdam 54607752 
BTW nr: NL001317316B54
eMail: info@it-online.nl