Content beheer

Wat is content beheer?

Content beheer is zoals de naam al zegt het beheren van content. Het gaat hierbij om het bijhouden en optimaliseren van de content op de website om zo up-to-date te blijven en de posities in de zoekmachines te verbeteren. 

Content is wat een website maakt. (Naast fantastisch webdesign natuurlijk.) Zonder content is een website zoveel als een lege doos. Wij merken regelmatig dat het creëren van webteksten en beelden een bottleneck is bij het opleveren van een website. Ook het bijhouden van de website is een taak die bij veel ondernemers laag op de prioriteitenlijst staat, terwijl dit in belangrijke mate bijdraagt aan de vindbaarheid van jouw website. Neem jij jouw online verkoopkanaal serieus? Lees dan verder over website content beheer door IT-Online.

Creëren van nieuwe website content

Een website hebben is één ding, het vullen en onderhouden ervan is een tweede. Heb je geen zin, tijd of kennis om webteksten te schrijven? Je bent niet de enige. Het onder woorden brengen van je diensten of producten en het schrijven van wervende webteksten is lastiger dan gedacht. Webteksten dienen daarnaast niet alleen prettig leesbaar te zijn voor de bezoeker, ook Google moet ze goed kunnen ‘lezen’ en indexeren. Laat aansprekende en zoekmachinevriendelijke webteksten of blogs daarom creëren door onze content professionals.


Helpdesk : klik hier 
KvK Amsterdam 54607752 
BTW nr: NL001317316B54
eMail: info@it-online.nl